Home » » Apakah Al-Wasitah Delima?

Apakah Al-Wasitah Delima?

Al-Wasitah Delima adalah produk yang merangkumi seluruh aspek perancangan dan pengurusan harta pusaka. Bukan hanya setakat wasiat sahaja. Melalui Wasitah Delima anda boleh menyediakan Dokumen Wasiat & Dokumen Perlantikan Wasi secara PERCUMA. Sekiranya selepas beberapa tahun melanggan dan timbul keperluan untuk meminda Dokumen Wasiat & Dokumen Perlantikan Wasi tersebut, anda boleh melakukannya secara percuma juga.

Sekiranya anda pernah berurusan untuk menuntut harta pusaka, anda tentu maklum akan prosesnya yang panjang dan kadangkala rumit. Naik turun pejabat dan mahkamah dan juga kos-kos yang bersangkutan dengan proses tersebut. Mengumpul waris-waris dan masa yang terhad untuk melakukan pengurusan harta juga menjadi penghalang. Itu belum masuk kes ketidak sefahaman antara ahli keluarga!

Jika anda ada Al Wasitah Delima, produk dari syarikat terunggul, Wasiyyah Shoppe, syarikat akan uruskan dan permudahkan proses-proses tuntutan harta untuk waris anda.

Antara manafaat Al Wasitah Delima...
  1. Waris anda menikmati perkhidmatan peribadi untuk urusan pengurusan harta pusaka anda
  2. Harta pusaka anda tidak terjejas dan waris tidak perlu mengeluarkan sebarang kos sekiranya kos pengurusan harta tersebut di dalam 'coverage limit'
  3. Waris tak perlu ke pejabat untuk urusan harta pusaka, kami datang ke rumah pada masa yang dipersetujui
  4. Urusan secara automatik dan mudah melalui internet
  5. Manafaat seumur hidup dan peluang menikmati mata ganjaran
  6. Semua harta boleh dipindah/turun milik seawal 6-8 bulan dan mengelakkan isu harta terbeku
Kos untuk melanggan Al Wasitah Delima adalah sangat berpatutan berbanding produk di pasaran. Sebagai contoh, sekiranya anda memiliki jumlah keseluruhan harta (harta alih & harta tak alih) sebanyak RM500,000 kos perkhidmatan sahaja (tidak termasuk lain-lain kos rampaian) yang akan dikenakan oleh pesaing di pasaran sudah melebihi RM12,000. Lebih tinggi nilai keseluruhan harta anda, lagi banyak kos pengurusan diperlukan. Kes pengurusan sebegini akan menjadi lebih rumit lagi sekiranya hanya harta tak alih (seperti rumah & tanah) sahaja yang ditinggalkan dan waris tidak mampu untuk menangung kos pengurusan tersebut.
Dengan produk Al Wasitah Delima, sekiranya pengurusan dibawah 'coverage limit', syarikat akan memulangkan baki atau lebihan tersebut kepada waris anda.

Langganan perkhidmatan Al Wasitah Delima

Pelanggan Al Wasitah Delima hanya perlu membayar RM50 sebulan bagi mendapat manafaat perkhidmatan Al Wasitah Delima. Dan langganan boleh dibayar melalui bayaran Arahan Bank (Standing Instruction) atau Kad Kredit.    

Anda boleh menghubungi saya untuk maklumat lanjut dan penerangan lengkap mengenai produk Al Wasitah Delima, En Fir 013 6545 360.
 
Saya yakin anda akan setuju bahawa Al Wasitah Delima adalah produk paling kompetitif di pasaran pada masa ini dan jangan lupa untuk bertanya bagaimana untuk melanggan Al Wasitah Delima secara PERCUMA.
 
amanahraya

Tekan butang dibawah untuk berkongsi artikel ini melalui media anda!